Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Η Πόλη της Καλοπέρασης

Οδοιπορικό στην Λάρισα vol 2

Οδοιπορικό στη Νυχτερινή ζωή της Λάρισας

Οκ πέρασες στη Λάρισα, πήγες και στο ΤΕΙ αλλά εκεί θα κάτσεις? Το ΤΕΙ δεν έχει συνέχεια μαθήματα. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνεις στην Πόλη που με μέτρο και καλή παρέα δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς. Ας δούμε τι μπορείς να κάνεις?



Έχει αρκετές ζωντανές πίστες μπουζουκιών και όχι μόνο οπού εκεί θα βρεις πολύ και καλό κόσμο. Η Οδός Φαρσάλων έχει αρκετά μαγαζιά. Συνεχίζουμε με club οπού σε κάθε δρόμο θα υπάρχει τουλάχιστον ένα. Προσοχή σε μερικά γιατί μπορεί να βρεθείτε σε άλλες φάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.
Οι Καφετέριες στη Λάρισα είναι ιερό μέρος. Εκεί γίνεται η παρέλαση και η επιβεβαίωση της κοινωνικότητας και του πλούτου κάποιου. Το να έχεις κλεισμένο τραπέζι Κυριακή Μεσημέρι στα καφέ δεξιά της Ιατρικής Σχολής θεωρείται ότι τα έχεις καταφέρει στη ζωή σου και έχεις αναγνωριστεί στην πόλη. Υπάρχει ακόμα επιλογές στο σινεμά και στα μαγαζιά για να ψωνίσεις καλά και φθηνά. Προσοχή στις κάρτες του μπαμπά γιατί δεν αργεί να ξεφύγει ο λογαριασμός.


Προτάσεις


  • Buzios live : Ένα από τα καλύτερα μπουζουξίδικα της περιοχή οπού θεωρείται σχολείο διασκέδασης. Ο άρχοντας Παπαματθαίου δεν σας χαλάει χατίρι αν του ζητήσετε κάποιο τραγούδι. Τετάρτη με Παρασκευή περνάς καλύτερα γιατί έχει νεαρόκοσμο.

  • Sale cafe : Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο καλύτερο μπαράκι στο Φρούριο, τη γραφική αυτή περιοχή της Λάρισας. Ο Σάκης και ο Αποστόλης όταν έχουν κέφια κάνουν το μαγαζί κόλαση. Διοργανώνονται Καραόκε πάρτι κάθε Τρίτη και Πέμπτη και το ποτό ρέει άφθονο.

  • Λούκουλλος : Μια ταβέρνα για μερακλήδες και καλή παρέα. Είναι καθαρά φοιτητικό στέκι που θα σας χορτάσει με λίγα ευρώ και δεν θα σας απογοητεύσει.

  • Milk cafe : Κλασσική καφετέρια στην Πλατεία Ταχυδρομείου οπού έχει όμως ευγενικούς σερβιτόρους και καλό καφέ.

  • Χίλια Χείλια : Το αντίπαλο δέος του Buzios βρίσκεται στην άλλη άκρη, περιοχή Νέας Σμύρνης. Διοργανώνει ειδικές βραδιές για φοιτήτριες (Αν έκανε για Άντρες δεν θα πήγαινε ψυχή). Καλό μαγαζί με καλό πρόγραμμα

  • Πασάγιο: Εδώ πια πάμε σε άλλο επίπεδο. Ουσιαστικά πρόκειται για ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική. Γίνεται κόλαση κεφιού καθημερινά με απίστευτά χαμηλές τιμές. Αν η παρέα έχει κέφι περνάς τέλεια. Ένα σύνθημα που έγινε σλόγκαν στην παρέα μου θα σας αναφέρω : ‘‘Αχ αυτό το Πασάγιο, δεν έχω άλλο κουράγιο’’ .
  • Φάληρο : Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις είναι μια βραδυά στο Φάληρο. Στο τέρμα της οδού Βόλου είναι το μόνο μαγαζί που επιτρέπεται ακόμα το σπάσιμο των πιάτων. Πηγαίνει το σπάσιμο με το σφυράκι σύννεφο. Ειλικρινά λες τι είναι εδώ που ηρθά αλλά εκεί είναι το μυστικό. Πέρνας καλά, χορεύεις και κάνεις και γούστο σπάζοντας πιάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου