Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Αχ Ελλάδα

Καλημέρα αγαπητοί μου. Δεν ξέρω αν θα το διαβάσει κανεις για τις επόμενες μέρες αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.
Τα δέοντα λοιπόν στον Κύριο Βολευτή Μανώλη. Είναι απορίας άξιο πως τα έβγαλε πέρα ως συνδικαλιστής αυτός ο άνθρωπος. Ολα τα λαμόγια εκεί και αυτός να κρατά τις ισσόροπιες με το κόμμα του. Δηλαδή η σταθερότητα των λόγων του ως βουλευτή μου δείχνει την άκρη του νήμματος σε ότι έχει να κάνει με τους Συνδικαλίστες.
Είναι όλοι τόσο σταθεροί στις απόψεις του έχουν κάνει μπάχαλο τα εργασιακά δικαιώματα και το συνδικαλιστικό κίνημα που ώρες ώρες έχω επιθυμήσει την προέδρια στην ΓΣΕΕ του άλλου καλού τέκνου αυτής της χώρας, του Κυρίου Πρωτόπαπα (Ο θέος να μας φυλάει δηλαδή)
Τα Δέοντα και στην ομάδα του Παναθηναϊκού που ελπίζω σήμερα να δώθει φώτιση σε αυτό το ταλαίπωρο παλικάρι τον Βύντρα να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Αν είναι δυνατόν ο Αγαπητός Βύντρα να κάνει καριέρα ακόμα. Δηλάδη λες ούτε ο Βουλγαράκης δεν είχε τέτοια τύχη να μην καταλαβαίνει τίποτα και να είναι βασικός ΄πέρα απο την τρίτη υπόθεση που του έσκασε.
Λέτε να έχει και ο Βύντρα πνευματικό ?

1 σχόλιο: