Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΕΣΠΑ

Είναι πολλά τα λέφτα που έρχονται αδέρφια.

Αγαπητά λαμόγια μην στριμώχνεστε εσείς κάτι θα φάτε σίγουρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τα εξής :

Update 31/10

Θα ήθελα με την ευκαιρία να δηλώσω οτι ο όρος Αγαπητά Λαμόγια δεν αναφέρεται στο Site www.2007-2013.gr Αναφέρεται όπως κατάλαβαν οι περισσότεροι σε αυτούς που θα το παίξουν επένδυτές η θα ανανεώσουν τις ήδη ώριμες επιχειρήσεις τους με εύκολο χρήμα. Και στο τέλος δεν θα κάνουν ουδεμία πρόσληψη προσωπικού για την επιχειρήση τους.

Αγαπητέ Φίλε απο το Site ζητώ δημόσια Συγγνώμη αν παρεξήγησες τα λεγομένα μου. Παρεπιπτόντως το Site είναι πολύ καλό και σωστά ενημερωμένο. Ισά ίσα που εγω προσπαθώ να ασχοληθώ με τα Ευρωπαικά Προγράμματα αλλά δεν τολμάω να ξεκινήσω μόνος μου

8 σχόλια:

  1. ε,όχι και ''αγαπητα''
    λαμόγια!
    ίσως πολυαγαπημένα,εξαίρετα,μοναδικα κλπ κλπ...
    (χιχιχι)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα πανικουλη εχεις πλακα

    ναι ναι !!! ελατε αγαπητα λαμογια εχουμε ολοι κατεβασει τα βρακια μας

    καλο σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το σχολιάζω!!!! Μας αφήσανε απ'εξω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mεγα Iωαννη
    Πρεπει να ετοιμαστούμε για μια νεα KATOXH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα.
    Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας.
    Μας αφήσανε απέξω και κλειδώσανε και την πόρτα γιατί έχουν πάρτυ και ενοχλούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε blogger ηπειρώτη-συμπατριώτη, δεν περιποιεί τιμή ούτε διαφήμιση σε μένα -αλλά ούτε είναι φρόνιμο και δεοντολογικό για σένα- η παράθεση του linκ και του banner 2007-2013.gr κάτω από την προσφώνηση "αγαπητά λαμόγια.."

    Δεν θα σου πω τι είναι δέον να κάνεις. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις.

    Με τιμή,

    Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του www.2007-2013.gr
    http://www.linkedin.com/in/mentoras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναφέρεται σε εσένα και το καταλαβαίνεις η ανάρτηση.
    Αναφέρομαι σε όσους παίρνουν τις επιδοτήσεις. Τώρα θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί δεν θέλω παρεξηγήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, αγαπητέ μου φίλε, ο κοινός νους έχει αποδείξει ότι την έχει γραμμένη τη δεοντολογία και την ηθική οντολογία. Δεν είναι, λοιπόν, ότι αμφισβήτησα τις προθέσεις σου, μια υποσημείωση για τον κοινό κοινό νου αξίωσα, μια προληπτική αυτοπροστασία από τον κοινό νου υπαινίχθηκα.
    Με κάλυψες υπέρ του δέοντος. Τόσο πολύ που μπορεί να φτάσουμε στο άλλο άκρο, να θεωρηθεί δηλαδή ότι είναι πονηρά-στημένη διαφήμιση. Όμως, πήγαμε να κλείσουμε μια αμυχή και ανοίγουμε χιλιάδες άλλες. Λες "αναφέρομαι σε όσους παίρνουν τις επιδοτήσεις". Μα, τώρα δίνεις δικαίωμα σε εκατοντάδες χιλιάδες (μεγάλοι, μικρομεσαίοι, αγρότες, τσιφλικάδες, άνεργοι, αναξιοπαθούντες, τραπεζίτες, κ.α.: που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν επιδοτηθεί ή θα επιδοτηθούν) να σου πουν "Tι λες ρε φίλε και ποια είναι τα τεκμήριά σου; Δεν είμαστε λαμόγια, θύματα της παγκοσμιοποίησης και της χρηματοπιστωτικής κρίσης είμαστε!" Απ' την άλλη "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό..."

    Άβυσσος η δεοντολογία και δη εν Ελλάδι!
    O tempora! O mores!

    Υ.Γ.1: είναι της μοδός στα χωράφια του state-of-the-art corporate covernance το λεγόμενο "Code of Conduct" ή/και "Code of Ethics".

    Υ.Γ.2: μέχρι πρόσφατα και οι επιδοτήσεις ήταν της μοδός. Τώρα που θα γίνουν της ανάγκης....θα σηκωθούν και οι πεθαμένοι και θα ζητούν αναδρομικά!

    Υ.Γ.3: Δεν είναι για δημοσιογραφία οι επιδοτήσεις, κάθε επιδοτούμενος και ένα μυθιστόρημα, μια κωμωδία, μια τραγωδία, μια ιλαροτραγωγία, μια βλακεία, μια παρωδία του καλλίστου είδους είναι...

    Υ.Γ.3: Το 2007-2013.gr και ο δημιουργός του έχουν σαφή άποψη για τις επιδοτήσεις και την παραθέτουν στην εισαγωγική Ιστοσελίδα Αυθεντικής Επιχειρηματικότητας.
    Τέλος, το αποτέλεσμα της αναζήτησης στο google με τον όρο "επιχειρηματική τέχνη" με ευχαριστεί και με πληγώνει ταυτόχρονα. Μακάρι να έβλεπα ένα ελληνικό πανεπιστήμιο στην κορυφή και εγώ ας μην υπήρχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή