Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στηρίζουμε το Χαμόγελο του παιδιού

Καλημέρα σας. Σήμερα θα αφιερώσω την ανάρτηση μου στο Σύλλογο ΄΄Το Χαμόγελο του Παιδιού΄΄ . Θεώρω οτι το έργο του συγκεκριμένου συλλόγου είναι υπέροχο και νιώθω οτι πρέπει όλοι να βοήθησουμε ώστε να διατηρηθεί. Δυστυχώς ο Σύλλογος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζει προβλήματα καθώς η Οικονομική Κρίση χτύπησε τους πάντες και δύσκολα ανοίγουν τα πορτοφόλια τους για δωρέες οι πάντες.



  • Ιστορία : Το 1995 έπεσα τυχαία πάνω στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ,την απογευματινή που δεν θυμάμαι το όνομα της, όπου είχε ένα θέμα για το όραμα ενος παιδιού, του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου, να δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα είχε σαν στόχο να βοήθαει τα παιδιά που το είχαν ανάγκη. Τότε ο Ανδρέας θυμάμαι ήθελε να είναι εκεί οι αγαπημένοι του απο τον χώρο των διασήμων. Αν θυμάμαι καλά ήθελε να είναι πρόεδρος ο Παναγιώτης Γιαννάκης και να γράψει ένα τραγούδι για αυτόν ο Θάνος Καλλίρης.

Σήμερα. Απο τότε πέρασαν τα χρόνια δυστυχώς δεν μπόρεσα πότε να είμαι ενεργό μέλος και να βοηθήσω στο σύλλογο αυτό αλλά πάντα προσπάθω με τους τρόπους που ο ίδιος ο σύλλογος έχει ανακοινώσει μέσω της ιστοσελίδας του http://www.hamogelo.gr/ . Μακάρι να μπορούσα να δώσω περισσότερα λεφτά ή να είχα τη δυνατότητα να λειτουργήσουν γραφεία του Συλλόγου και στην περιοχή μου. Δυστυχώς όμως οπως προείπαμε ο Σύλλογος πλέον αναζητεί τη στήριξη όλων μας και μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι με τους εξής τρόπους :



  • Τηλεφωνείστε στο 14545 απο Σταθερό (χρέωση 2,27 € ανα κλήση) ή Κινητό (2,46 ανα κλήση)

  • Καλέστε απο σταθερό Τηλέφωνο ΟΤΕ στο 90 11 15 15 15 (χρέωση 3,67 ανα κλήση)

  • Στείλτε SMS τη Λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (Χρέωση 2,46 € ανα SMS)

Για όσους θέλουν να προσφέρουν χρήματα μπορείτε να βρείτε τους τραπεζικούς Λογαριασμούς και τους άλλους τρόπους καταβολής της βοήθειας σας στη σελίδα του Συλλόγου στο Ιντερνετ.


Στηρίζουμε επίσης την προσπάθεια να καθιερωθεί η 5η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το Χαμόγελο του Παιδιού


7 σχόλια:

  1. αυτο και πολλα αλλα σωματεια που αφορουν παιδια, χρειαζονται στηριξη απ΄ολους μας...οσο μπορει ο καθενας και οτι μπορει...

    ευχομαι να πανε ολα καλα..
    μετα λεμε υπομονη, αλλα οταν βλεπεις ιδρυματα παιδιων να κλεινουν και οι 300 αλητες του ανακτορου να τρωνε με χρυσα κουταλια, εξαγριωνεσαι και εξαντλειται καθε υπομονη!

    να εισαι καλα!! :)
    καλο απογευμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το αφιέρωμά σου και αξίζει για το Χαμόγελο του παιδιού. Ηθελα μόνο να προσθέσω πως μπορεί κανείς να βοηθήσει ακόμη και με προσωπική εργασία (όπως π.χ. βοήθεια των παιδιών με τα μαθήματα κ.α.)
    Σε τέτοιους φορείς αξίζει κανείς να προσφέρει το κατά δύναμη.
    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ηφαιστίωνα . Καλημέρα
    @Ηλία. Όπως τα λες είναι αλλά δεν μπορούμε όμως να τα περιμένουμε όλα απο την πολιτεία. Η Υπομονή μου εξαντλείται όταν βλέπω τους πλούσιους να έχουν φυγαδεύσει τα χρήματα τους μην τυχόν και χάσουν κανα φράγκο
    @Δυοσμαράκι. Έχεις δίκιο που δεν το ανέφερα ξεκάθαρα αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!
    Έστειλα ένα sms.
    Kάτι είναι και αυτό.
    Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι πρέπει..Ο καθένας να βοηθάει με το τρόπο του..:-)
    Nα σαι καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως μπορούμε ας βοηθήσουμε. Είναι κρίμα, πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Fpboy. Καλησπέρα ευχαριστώ που πέρασες Χαίρομαι που βοήθησες το Χαμόγελο.
    @Lonely. έτσι είναι όλοι μας πρέπει να βοηθάμε. Ευχαριστώ που πέρασες
    @Κιτσομήτσο. Άρχοντα καιρό είχαμε να eδοθούμε. Ευχαριστώ που πεέρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή