Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αυτα που γράφω βγαίνουν αυθόρμητα και οργισμένα. Ηταν ότι σκέφτηκα όταν είδα αυτά που συνέβησαν στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.
Ντροπή σε αυτά τα γελοιά ανδρείκελα που το οργάνωσαν όλο αυτό
Ντροπή σε όσους σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ
Οταν δεν σέβεστε τον θεσμό του Πρόεδρου της Δημόκρατίας τότε σας αξίζει η χούντα παλιό τσογλαναρέοι του κεράτα. Μιλάμε για επίσημη εκδήλωση για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες για την Πατρίδα και για ενα άνθρωπο που έχει πολεμήσει για αυτή την πατρίδα. Αν δεν σέβεται το κόμμα του ΤΣΗΡΙΖΑ τους θεσμούς και γενίκα το κάθε κόμμα οφείλει ο Πρόεδρος να του αφαιρέσει τα όποια πρόνομια έχει και να το διγράψει απο το σύστημα και να μοιράσει τις έδρες στους υπόλλοιπους. Δεν ξέρω αν υφίσταται αυτό ως δυνατότητα αλλά αν οργανώνονται απο εκεί έχουμε προσπάθεια κατάλυσης του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και πρέπει να γίνει
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ

Δεν ξέρω και κάνεις απο εμάς δεν νομίζω να διαφωνεί σε αυτό αν όλα αυτά είναι σωστά η λάθος. Αν έχει πάρει τις σωστές αποφάσεις ο Παπάνδρέου και ο Βενιζέλος η ο Παπακωνσταντίνου. Θα τους κρίνει η ιστορία. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ
ΤΟ 1821 ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΤΟ 1827 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ γιατι τους εμπαινε στη μύτη και χάσανε κάποιοι τα συμφέροντα τους
Ο Χαρίλαος Τρικούπης θυμίζω οτι οδήγησε τη χώρα σε χρεωκοπία . ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ και επίσης πόσο σωστά σχέδια είχε για την πατρίδα.
ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

Λυπάμαι αν γράφω με κεφαλαιά και σας ενοχλεί αλλά θέλω να δώθει η εμφαση που πρέπει. Το να διαφωνείς με αυτούς που κυβερνάνε και να εκφράζει την άποψη σου είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. το να τους εξυβρίζεις ως πρόσωπα ακόμα πιο θεμίτο. Οφείλουμε όμως να σεβαστούμε τους θεσμούς και κατ΄επέκασιν να σεβόμαστε και ώς έχουν αυτά τα αξιώματα.
Αν είναι γατζωμένοι απο την εξουσία υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να δείξεις την αποδοκιμασία σου και να τους διαμαρτυρηθείς.
Κάπως έτσι έγινε ο εμφύλιος, ο Παγκόσμιος πόλεμος και η χούντα. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ιστορία θα κρίνει τους πολιτικούς .

Υ.Γ: Πριν πέντε λεπτά μίλαγα με ενα φίλο που διαφωνούσε με όσα έχω γράψει και σε σχόλιο μου αλλά τελικά συμφωνήσαμε. Ακους πολλά, διαβάζεις περισσότερα. τα σενάρια είναι ακόμα περισσότερα. Το νέο σενάριο που μου πέταξε είναι για την δημιουργία ενός νομίσματους του Eurodollar, το ευρωδολλάριο με λίγα λόγια όπου οι ΗΠΑ με την ΕΕ θα προχωρήσουν στην δημιουργία του προκείμενου να αντιμετώπίσουν την αυξημένη επιρρόη της Κίνας και του Νομίσματος της και φυσικά την επανάκμψη της Ρωσίας. Θα το ψάξω και θα επανέλθω

2 σχόλια:

  1. Αν περιμένουμε η ιστορία να κρίνει τους πολιτικούς, ζήτω που καήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Partalia Ανέκαθεν ήμασταν ανυπόμονοι και όλοι κοιτάζαμε την πάρτη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή