Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Πράγματα που δεν περιμένεις

Πράγματα που δεν περιμένεις να δεις, να ακούσεις, να γίνουν

1. Να θυμηθείς στα ξεκάρφωτα να κάνεις ανάρτηση μετά απο τόσους μήνες απλά γιατί έχεις χρόνο και μπορείς. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους λοιπόν και ας ελπίσουμε να τα λέμε συχνότερα

2. Γύφτος να σταματάει στο δρόμο απέναντι σου και να σου δείχνει το γυφτάκι του και να λέει '' Έλα μεγκάλε πάρτο δεν κατέτε ησύχο'' Ο μικρός είχε πλαντάξει στο κλάμα και εγώ κοιτάζα με απορία. Καθώς προχωρούσα έβαλα τα γέλια αφού συνειδητοποίησα ότι εμείς λέμε στα μικρά παιδιά θα σε δώσω στο γύφτο και αυτοί λένε θα σε δώσω στο μπαλαμό που έρχεται.

3. Να ανακαλύπτεις παραλίες που δεν είχες ξαναπάει και να πηγαίνεις για μπάνιο με ντάλα ήλιο και να είναι μόνο η παρέα σου στην παραλία. Ήταν καθημερινή και Σεπτέμβριος αλλά ήταν απόλαυση.

4. Να μαθαίνεις για προαναγγελία πραξικοπήματος. Σορρύ κιόλας αλλά αυτά δεν λέγονται παρά μόνο γίνονται. Προφανώς κάποιος μετάνιωσε και τους κάρφωσε για να πάρουν τα μέτρα τους

5. Να μαθαίνεις ότι ο καθηγητής που σκεφτόσουν για επιβλέποντα στην διπλωματική σου την έκανε για Αυστραλία. Η αυθόρμητη αντίδραση '' Πω ρε φίλε για να με αποφύγει έφτασε ώς την Αυστραλία΄΄ Όλα τα λεφτά.

6. Να μην μπορείς να πιστέψεις την εξυπνάδα των μικρών παιδιών . Η ανηψία μου η Λουκία 4 ετών ήρθε το καλοκαίρι για διακοπές. Έτυχε εκείνη την περίοδο να βάφουμε το σπίτι. ήθελε να βοηθήσει έτσι λοιπόν η μάνα μου την έδωσε το μαξιλάρι του θείου (του πατέρα μου) να το πάει στο κρεβάτι. Ενώ η μικρή ξεκινάει στη μέση σταματάει και ρωτάει τον πατέρα μου ΄΄Θείε σε ποια μεριά κοιμάσαι;'' ομολογώ οτι εγώ δεν θα ρωτούσα απλά θα το έβαζα σε μια απο τις δυο πλευρές.

7. Να μην ξέρεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις των παιδιών. Τα ανήψια μου λοιπόν όποτε μπαίνουν στο δωμάτιο μου έχουν πάντα την ίδια απορία '' Γιατί έχεις 2 μαξιλάρια στο κρεβάτι ενώ κοιμάσαι μόνος σου;'' Η απάντηση για να μπορώ να αλλάζω πλευρές του κρεβατιού φοβάμαι ότι δεν τα πείθει

8. Να έχεις ένα καλοκαίρι γεμάτο απο γάμους και βαφτίσια. Όλοι λέμε για κρίση και που δεν παντρεύεται ο κόσμος αλλά πως γίνεται αυτό το καλοκαίρι να είχα 6 γάμους και 4 βαφτίσια;

9. Να μπορείς να επικοινωνείς και να βλέπεις συγγενείς και φίλους σε 6 διαφορετικές χώρες του κόσμου την ίδια ημέρα. Με την βοήθεια του Scype μπόρεσα την ίδια ημέρα να μιλήσω με Αγγλία, Σλοβακία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ελβετία και Γαλλία. Ο προπάππους μου το έλεγε το 1986 και δεν τον πίστευε κανείς.

10. Να βλέπεις τόσο κόσμο να ανέχεται την ανεκδιήγητη Βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση που είναι να απορείς πώς κατάφερε και έγινε καθηγήτρια. Φυσικά υπάρχει περίπτωση να είναι στο payroll κάποιων που θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα φίλοι μου. Οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και να μην είστε προκατειλλημένοι με όλους και όλα. Είναι δύσκολος ο χειμώνας που έχουμε να περάσουμε....


5 σχόλια:

  1. αααα Καλημέρα! Εσύ μπήκες δυναμικά στο παιχνίδι! Μας έκανες να γελάσουμε! Καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτό με τη Ρεπούση το αναρωτιέμαι κι εγώ. Αλλά τι τα θες, εδώ κι η Ελένη Λουκά είναι φιλόλογος σε Λύκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ ioannis_
    πολλά παιδάκια και γάμος διαβάζω και διακρίνω ένα ξελίγωμα (τι έξυπνα κ.λ.). Σου εφιστώ προσοχή, είναι νωρίς ακόμα.

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γέλιο χαρίζει ζωή και η δημοσίευση σου είναι διανθισμένη με πολύ χιούμορ! Ακόμα γελάω με αυτό το «θα σε δώσω στο μπαλαμό!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. If you're attempting to lose weight then you absolutely have to try this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs united to develop keto meal plans that are useful, decent, economically-efficient, and fun.

    Since their launch in 2019, 100's of clients have already transformed their figure and health with the benefits a good keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones given by the keto meal plan diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή