Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τελεία και Παύλα : Ενα κίνημα που μας Εκφράζει

Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι
   Σήμερα θα αναφερθω σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση που έγινε απο μια ομάδα πολιτών με πρωτοστατούντα τον Κύριο Διομήδη Σπιννέλη ο όποιος ήταν Γραμματέας Πληροφοριάκων Συστημάτων και είχε την ιδέα και εφαρρμόστηκε το Taxis στο ελληνικό δημόσιο.

Η κίνηση αυτή εχει το συμβολικό όνομα ''Τελεία και Παύλα'' και αναφερεται στην προσπάθεια να σταματήσουν επιτέλους τα φαινόμενα διαφθοράς απο όλους τους κλάδους της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας.

Στη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό με τον τίτλο ''Τελεία και Παύλα'' μπορούμε να καταγγείλουμε περιπτώσεις που μας ζήτησαν κάποιο φακελάκι , να κάνετε ερωτήσεις ενω γίνονται και θετικές αναφορές για γιατρούς που λειτούργησαν επαγγελματικά ....Το γεγονός οτι ο κόσμος ρωτάει τον γιατρό αν θέλει κάτι είναι το ανησυχητικό.

Καλή είναι η προσπάθεια και θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους μας οτι πρέπει να σταματήσουμε όλο αυτο που γίνεται στη χώρα μας. Φυσικά πάντα θα υπάρχουν πάντα αυτοί που θα σας δυσκολεύουν τη ζωή αλλά νομίζω οτι πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να σταματήσουμε όλο αυτό το πανηγύρι.

Ας ενωσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Αποφάσισα να στηρίξω έμπρακτα την προσπάθεια αυτή βαζοντάς  και το μπανερ τους για να δείξουμε οτι πρέπει όλοι μαζι να κάνουμε τη σωστή κίνηση

Ο Κος Σπιννέλλης έχει και Twitter για όσους θέλουν να μιλήσουν μαζί του https://twitter.com/DSpinellis

Και να μην ξεχνιόμαστε twitter έχω και εγώ
https://twitter.com/ioannisthegreat

Y.Γ: Παραλείψη μου αλλά πρέπει να αναφέρω οτι η ομίλια του Κυρίου Σπιννέλη δοθηκε στα πλαίσια του TEDX Athens

10 σχόλια:

  1. να σταματήσει αυτή η φθορά!
    συμφωνώ..μπας και δούμε προκοπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή κίνηση, πράγματι, μα δεν αισιοδοξώ ότι θα σταματήσει η διαφθορά...
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περνω οπως παντα για να ευχηθω να εχεις εναν ομορφο μηνα απο αυριο με υγεια -χαμογελα και λιγοτερα προβληματα.Να εισαι καλα.Σιγουρα πολυ σωστη η κινηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Hfaistiwnas. Καλημέρα, η κίνηση είναι σωστή αλλά πόσοι θα ακολουθήσουν είναι το θέμα
    @Φαντομας. Μακάρι, όντως περι φθοράς πρόκειται
    @Αθηνά. Πρέπει να το βάλουμε όλοι στο μυαλό μας και να το λέμε συνέχεια.
    @Σκρουτζάκος Καλημέρα φίλε και καλό μήνα. Ελπίζω να είναι ενας καλός μήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να το κάνεις? Αφού και αυτοί που έχει αποδειχτεί ότι πήραν φακελάκι βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και στις δουλίτσες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Partali. Καλημέρα, δίκιο έχεις αλλά αν αρχίζουμε να το παίρνουμε όλοι στα σοβαρά κάτι μπορεί να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους! Τώρα κάθε κερατωμένη, κάθε ερωμένη, κάθε βλαμμένη και γενικά κάθε –μένη θα καρφώνει. Δε λέω, πολύ σωστή και αξιόλογη κίνηση, αλλά θα συμφωνήσω με το παρτάλι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αργω να περασω μερικες φορες απο το σπιτικο σου αλλα δεν ξεχνω ποτε να ερθω να μαθω νεα απο τους μπλοκοφιλους!!!!Να εισαι παντα καλα και καλη εβδομαδα να εχεις απο αυριο με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Λευκή. Τι λες αγάπη μου τώρα είναι η χρύση ευκαιρία της Ελλάδας να τους βρει όλους αυτούς. Ξέρεις πόσα ξέρουν οι ερωμένες και οι κερατωμένες.
    @Σκρουτζάκος. Καλημέρα φίλε μου κααι καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή