Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

3 Χρόνια Δέοντα - 3 years on Web Blogging


Καλημέρα σε όλους όσους διαβάσουν αυτό το θέμα. Πέρασαν 3 χρόνια απο τη στιγμή που αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο γράψιμο ενος Blog. Δεν θυμάμαι ποιός με ενέπνευσε να ξεκινήσω αλλά απο τη στιγμή που ήμουν φοιτητής ασχολήθηκα επιμελώς με το γράψιμο σε διάφορα site ενω είχα ξεκινήσει και μια σελίδα όταν μας είχε δοθεί η δυνατότητα απο το ΤΕΙ.




3 Χρόνια λοιπόν που άλλαξαν πολλά σε όλη αυτή τη διάρκεια. Τότε είχα την ελπίδα οτι θα πάνε όλα καλά, δυστυχώς θα ήθελα και τώρα να είχα την ίδια πεποίθηση λόγω του φύσει αισιόδοξου χαρακτήρα μου αλλά με έχει πάρει η συγκυρία απο κάτω, αλλά απο τότε η Ελλάδα εχει αλλάξει πολύ, και όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη ολόκληρη.

Έγραψα Πολλά, Απείχα για κάποιο διάστημα λόγω διαφόρων πραγμάτων και νιώθω ότι έχασα πολλά απο όσα γράφτηκαν.

Ευχαριστώ όσους με διαβάζουν, Ευχαριστώ όσους τους αρέσουν αυτά που γράφω και όσους δεν αρέσουν. Θερμά Ευχαριστώ σε όσους σχολιάζουν και λένε την άποψη τους, δεν έχω σβήσει σχόλιο και δεν πρόκειται να το κάνω.

Σκέφτηκα να γράψω πολλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει και κυρίως αν μπορώ και θέλω να γράψω πολλά . Το σίγουρο είναι οτι ξεκίνησαμε το 2008 που παραλίγο να ήταν μια χρονιά ονειρεμένη και κατέληξε να γίνει μια χρονιά ορόσημο για μένα που άλλαξε την κοσμοθεωρία μου και δυστυχώς με οδήγησε στα τάρταρα απο ένα δικό μου λάθος.

Μετά απο 3 χρόνια σκέφτομαι τις επόμενες κινήσεις μου και στο χώρο των Blogs και αναρωτιέμαι αν πρέπει και κυρίως αν έχω τη δυνατότητα να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο και να συντονιστούμε και στις σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης του Ιντερνετ, φυσικά υπάρχουν και κάποιοι απο τα μπλόγκ με τους όποιους γνωρίζομαι και στην πραγματική ζωή και ξέρουν πολλή καλά ποιος είμαι, Αλλά όλοι οι υπόλοιποι υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε έστω και διαδικτυακά μέσω των γνωστών σελίδων.

11 σχόλια:

  1. Θα μας φανερωθείς;;; Θα μας κάνεις τέτοια τιμή;; χχεχε! Χρόνια πολλά εύχομαι και σε σένα και στο μπλόγκ!!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο!!
    και τα επομενα ακομα πιο δυνατα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ηφαιστίωνα Δεν ξέρω αν θα φανερωθώ αλλά θα οργανωθώ καλύτερα και διαδικτυακά. Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
    @Ηλία Σε ευχαριστώ και εσένα. Δυνατά θα πάμε όσο αντέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου :) να μαι κι εγώ. χαίρομαι που σε γνωρίζω, να γράψεις πολλά να σε μάθω καλύτερα! Ανυπομονώ :)
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το χαίρεσαι το blog σου Γιάννη!
    Και μιας και είμαι από τους λίγους τυχερούς που σε γνωρίζουν και προσωπικά, θα ήθελα να απολογηθώ που ξεχνάω συνέχεια τα πραγματικά σου γενέθλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειχα καιρο να περασω απο εδω αλλα να που επεσα στη γιορτη του ιστολογιου σου.Να τα εκατοστησει και να εισαι καλα να γραφεις παντα αξιολογα θεματα.Καλη εβδομαδα και καλο φθινοπωρο να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Lyriel Καλωσορισές στην παρέα μας. Αν κρίνω απο αυτά που είδα να γράφεις συμπίπτουμε και θα τα λέμε συχνα.
    @Παρτάλια. τυχερός η άτυχος εσύ ξέρεις. Όπως είπες όμως είσαι ο μόνος που με ξέρεις πάνω απο 20 χρόνια και ακόμα δεν θυμάσαι γενέθλια και γιορτή. Σου υπενθυμίζω λοιπόν 23/10 τα γενέθλια και 24/6 η γιορτή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @jk Μάλλον μυρίστηκες γλυκό και πέρασες. Ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι καλά, καλη εβδομάδα και ελπίζω τώρα που φεύγει το καλοκαίρι να τα λέμε και να τα γράφουμε συχνότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να χαίρεσαι το blog σου ρε ρεμάλι και την επόμενη φορα που θα με πετύχεις σε καμια καφετερια κερνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια και χρόνια πολλά στο blog σου. Σου εύχομαι να χιλιάσεις τα ποστ και τις όμορφες στιγμές εδώ μέσα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Arxipartalos μόνο για κέρασμα με θέλεις δηλαδή ρε πάρταλι?Ευχαριστώ για τις ευχές.
    @Μούτρο. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή