Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Η Ξεφτίλα και τα όνειρα

Καλημέρα λατρεμένοι αναγνώστες. Ξεκινησα να γράψω τη σημερινή ανάρτηση με αφορμή το χθεσινό ρεπορταζ του Δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μιλάμε για απόλυτη ξεφτιλα και τον απίστευτο εξευτελισμό της προσωπικότητας του ανθρώπου. Αναφέρομαι στο ρεπορτάζ με ενα κύριο που μπήκε σε ενα μπακάλικο και έκλεψε 10 γάλατα για τα παιδιά του επειδή είναι άνεργος. Τελικά βγήκε στον Παπαδάκη και ζήτησε συγγνώμη δήμοσια και επέστρεψε τα γάλατα. Το θέμα όμως είναι η ξεφτίλα που ένιωσα οταν είδα οτι στο δελτίο είδησεων τον Κύριο τον ξεζούμισαν επείδη τον βοήθησαν να βρει δουλειά. Δελτίο ριάλιτυ το κατάντησε ο Ευαγγελάτος. Ο Κύριος εν τέλει βρήκε δουλειά με παρέμβαση του Περιφερειάρχη της περιοχής σε τεχνική εταιρία που φτιάχνει έργα (καταλάβατε τι ωραίο έργο θα φτιάξουν και πόσο νόμιμα πήραν τη δουλειά ). Η σκήνη που φτάνει σπίτι και το λέει στη γυναίκα του ήταν όμως όλα τα λεφτά. Τέτοια σκηνοθεσία δεν θα έκαναν ούτε τα Παρτάλια (τελικά τι θα γίνει θα παίξω στην ταινία σας?).
Όλοι έχουμε όνειρα και κάνουμε το παν για τα πραγματοποιήσουμε. Ακόμα και αν ξεφύγουμε όμως απο τα όνειρα που πιστεύαμε οτι θα βγουν αληθινά δεν σημαίνει οτι στάματαμε να ονειρευόμαστε. Είναι δείγμα οτι δεν έχεις στόχους και αν δεν έχεις στόχο στη ζωή δεν προσπαθείς για το καλό σου απλά περιμένεις τον θάνατο σου για γλυτώσεις απο την υποτονική ζωή σου.
Η μοίρα είναι αυτή που σε οδηγεί αλλά αν δεν έχεις και εσυ όνειρα και δεν προσπαθείς δεν πρόκειται να βγει ποτέ η πραγματοποίησης της μοίρας σου.
Ονειρεύομαι ενα καλύτερο αύριο

3 σχόλια: